keskiviikko 20. toukokuuta 2015

WIEN 20.5. #majoitus

Pikkuhiljaa ajatus kantaa ja kroppa kuljettaa eukon areenalle, jossa tänään tarjolla huomisen 2. semin jurynäytös. Näytöstä ei televisioida, mutta tämän illan esityksien sanotaan sinetöivän juryäänet, jotka siis sitten vaikuttavat huomiseen äänestystulokseen. Itse en ole niinkään varma siitä, etteikö juryn jäsenillä olisi ennakkoon ajatusta mieltymyksistään. Tämä toki vaan oma olettamus ja varmaankin virheellinen sellainen... Artistit siis joka tapauksessa esiintyvät kuin telkkarissa olisivat, joten jurynäytökset on piipahtamisen arvoisia.

Sen verran tässä kerkeän kirjoittaa, mainitakseni, että ainakin tähän asti majoitusvalinta osui kohdalleen. On toki jossain määrin elämää nähneen oloinen, mutta muilta osin en voi kuin tyytyväinen olla. Siitäkin huolimatta, että paikassa on voĩmakas "Hohto"-flashback, koska joka puolella on leffaa muistuttavaa punaista kokolattiamattoa...

Tätä(kin) reissua osuneista takaiskuisista oppineena, en ole halunnut erityisemmin tarkentaa minne olen majoittumassa, ennen kuin olemukseni on satavarmasti täällä, huoneeni sisätiloissa.

Nyt sen jo uskaltaa sanoa, että majoitun Westbahnhoffin nurkilla sijaitsevassa Hotel Furstenhoffssa. Ihan hurjan hiljainen paikka, siihen nähden miten kaupunkimelskeen nurkalla sijaitsee.


Sää on jotaki +20, ehkä hieman alle. Vettä kuulostaa satavan, mutta eipä se mitemkään harmita. Olenhan menossa areenalle,tälle reissulle ekaa kertaani, joka tietää takuuvarmasti liikuttuneisuusitkeskelyä. Taivas itkeköön, niin itken minäkin... HAPPY TEARS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.