lauantai 9. toukokuuta 2015

Matkustaminen ~ 6

En tunnista itseäni taikauskoisuudesta, mutta kyllähän se ihan eletyn elämäni faktaa on, että tämä oli täysin odotettavissa. Juuri ja nimenomaan tätä mahdollisuutta mietin vaiheessa, jossa tsekkailin lentovaihtoehtojani Viennaan. Nimenomaan mietin sitä, että mahtaakohan miten takaiskuinen leima tulla kuvioon siitä, että skippaan SAS:n palvelut? Olen kaikki aiemmat viisuihn liittyvät lentoni hoitanut Luleåsta, SAS:lla ja nyt sitten buukkauduinkin Finnairille Oulun kautta. Ja tässä ollaan; odotan tiistaita ja Finnairin lentolakkoon liittyvää ohjeistusta.

Jotain tällaista olen odottanut koko ajan. Että kaikista mahdollisista päivistä, joita nyt viikossa kuitenkin kaikkiaan 7 on, niin lentolakko osuu just siihen ajankohtaan, jossa viisureissuni lennot on buukattuina ja maksettuina.

Tiedän, että lakko tulee, vaikka tosiasiassa on annettu vaan ennakoiva varoitus. Uskokaa pois, lentolakko peruttaisiin sillä hetkellä, jos tekisin päätöksen jäädä kotiin. Näin se elämä menee, kun sitä elämäpirulaisen kanssa jakaa!!! Malmön viime hetken takaisku ja moni muukin eletyn elämäni yllättävä takaisku luulisi opettaneen ja eikös vaan silti eukko mee ja buukkaa itseään viisureissulle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.