perjantai 22. toukokuuta 2015

22.5. #2. euroviisuliput

Tuossa alla on kuva istumapaikkani sijainneista, noin suurin piirtein. Tosiasiassa istumapaikkani on lähempänä kuin mitä kuvasta voisi päätellä. Lavakanhaan ei ole tuollaisen suorakulmaisen muotoinen. Merkkasin kuvaan vain liput, joissa olen areenalla. Maanantain jurynäytöksen ja tiistain ykkössemin aikaanhan olin vielä kotona.


En ole pettynyt istumapaikkojeni sijaintiin, sillä osasinhan sitä jo ennakkoon odottaakin, että osa ellei kaikki tulisi olemaan jokseenkin liian sivussa lavaan nähden, vaikken mitään lavanvieruspaikkoja ostanutkaan. Esimerkiksi eilisessä kakkossemissä en nähnyt artistien takanaan olevaa seinää omin silmin, näin kyllä areenan screeneistä.


Ne putket, jotka kiertää lavaa blokkasivat näköyhteyttäni lavaan, enkä nähnyt omin silmin kaikkea, esimerkiksi Ruotsin piirrosukkoa juurikaan ollenkaan.


Niin sivuinen kuin kakkossemin istumapaikkani olikin, niin sain aikaiseksi ihan kohtalaisen onnistuneita valokuviakin, tässä Portugali:

En ole pettynyt 2. semifinaalin istumapaikkaani siltä osin, että edellisillan jurynäytöksessähän olin huomattavasti paremmassa istumapaikassa. Esityksethän ei muutu, joten sain 2.semifinaalin esitykset kahden erilaisen näkövinkkelin kokemuksina. Areenan atmösfääri on ihan sama sekä jurynäytöksessä että televisioitavissa lähetyksissä.

Toki, olen eilisestä 2. semifinaalin istumapaikastani siltä osin kuitenkin harmissani, että onhan televisioitava semifinaali tilaisuutena tärkeämpi kokea omin silmim kuin jurynäytös. Mutta sitten taas, olen täysin ymmärryksessä että tätähän se sitten on, kun shoppaa areenaliput voimatta vaikuttaa istumapaikkojensa sijaintiin. Olen siis vain ja ainoastaan kiitollinen, että yleensäkin olen 140 suomalaisen joukossa, jotka luin ostaneen OGAE-paketin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.