torstai 21. toukokuuta 2015

21.5.2015 #2.

Eilinen areenaelämys, 2. semin jurynäytös oli kyllä jotain niin makeata, niin makeeta... siis tarkennettuna best ever!!! Istumapaikkani ylitti kaikki odotukset, eikä ollut ollenkaan liian sivussa tai muutakaan. Ihan täydellinen kaiken tapahtuvan seuraamiseen. Jatkossahan istumapaikka itsessään vaihtuu joka ilta, mutta ainakin vaikuttaa, ettei huolen häivää.

2. semin jurynäytös oli mitä odotinkin olevan valojen ja efektien yhdistelmää vailla vertaa, uskoakseni johtuen televisioinnista. Eilistä jurynäytöstä ei televisioida. mutta vetivät shown läpi kuin olisi ja siksi nuo jurynäytökset on niin ihania. Illan liputhan ei ole samaa tasoa kuin televisioitavissa näytöksissä.

Päällimmäisenä jäi mieleen Ruotsi, joka oli jotenkin erilaisempi kun näki pienen taulun, jossa piirrosukkonsa tosiasiassa oli. Puola näytättää esityksensä aikana areenalla oleville pätkiä videotaan ajalta, jolloin ei ollut vielä halvaantunut.

Illan aikana ottamistani valokuvista, yksi onnistuneimpia osui Sveitsin kohdalle: (onnistuneisuus siis verrattaessa siihen, millaisia Viennan areenalla ottamani valokuvani enimmäkseen ovat...)


Vaan nyt on aika lähteä katsastamaan hotellin aamiainen. Enköhän tässä ennen illan televisioitavaa semiä piipahda äänessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.