sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Yleistä pähkäilyä ~ 14

Hiirimatto, muutama logoistettu paita, avaimenperä... olikos muuta, en muista, mutta siinäpä jokseenkin se, mitä viisukrääsää olen aiemmissa viisureissuissani omaisuudekseni hankkinut.  Viennastakaan ei ole tarkoitus mitään ihmeelisempää muistoksi shopata, koska elämys itsessään olla paikan päällä, valokuvieni kera riittävät muistoikseni.

Olen kuitenkin mietiskellyt pukeutumiseni värikoordinointia. Alun alkaen olen ajatellut, että pukeutuisin finaaliin Melodifestivalen-paitaani, jos vaikka Ruotsi sattuisi voittamaan ja kun kuitenkin, jos jonkin maan, niin Ruotsin viisuvoiton kokeminen on minulle elämys ♥E:llä. Mutta, mutta... kun kuitenkin Viennassa diggaan eniten Italian biisiä, niin ajattelin, että jospa sittenkin Melodifestivaleenia päälle 2. semifinaaliin (jossa Ruotsi kisaa, Italia ei) ja sitten finaaliin Italian väreissä. Yksi asusteeni voisi olla Vienna-paita nimenomaan punaisena, niin sitten vaan pitäisi enää hommata valkoista ja vihreää kenkien ja housujen muodossa..
http://shop.eurovision.tv/default/clothing/women/t-shirt-women-red-vienna.html

... sit ois lyyli Italian väreissä. Se vaan, että näytän ihan kauheelta vihreissä tai valkoisissakaan housuissa!! Niin vai, sitten taas, voiko Euroviisu-areenalle yleensäkään pukeutua huomioaherättävän epäedukseen?!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.