lauantai 4. huhtikuuta 2015

Eurovision # Melodifestivalen

Toisessa semissä kisaava Ruotsi on tuunannut esikatseluvideonsa uusiksi, syystä, joksi nimetään se, että on tullut plagiointisyytös esityksessä olevaa tikku-ukkoa kohtaan. _Tätähän_[aiempi postaukseni] minä ja moni muu on epäilystä esiintuonutkin, joten sellaisesti tilanne ei mikään yllätys ole. Sen sijaan, liekö sitten olen turhan epäileväinen, mutta jotain tässä on, joka häirityttää... ja nimenomaan se, ettei ole selkeästi nimetty tahoa tai henkilöä, joka olisi plagiointisyytöksen virallisemmin laittanut vireille.

http://www.svt.se/melodifestivalen/videon-till-heroes-byts-ut-pa-eurovision-tv

http://wiwibloggs.com/2015/04/02/sweden-mans-zelmerlow-pulls-heroes-video-following-copyright-claim/88953/

Omapa on mielipiteeni, mutta en voi välttää ajatusta, että lieköhän sittenkin vaan mediatemppu. Poistatetaan Månsin Melodifestivalen-esitys netistä ja saadaan sillä ihmiset hereille ja uteliaisuuttaan pitämään mielenkiintoa siihen, millaisesti Måns nyt sitten Viennassa tikku-ukkonsa toteuttaa...? Toisaalta, näkihän sen heti, mistä Månsin tikku-ukko oli ideoitu.

Ruotsin mahdollinen voitto Viennassa olisi allekirjoittaneelle joka tapauksessa jotain niin huikeeta koettavaa, etten osaa edes ennakoida omaa reagointia siihen, että olen paikan päällä Melodifestivalen-paidassani, kun Ruotsi voittaa Euroviisut.. Ruotsi kun nyt kuitenkin on ollut ♥ni kaikki viisuuntuneet vuoteni.Muilta osin en ole areenavisitöintini vaatetusta miettinyt, mutta finaaliin pukeudun ihan "varmuuden vuoksi" Melodifestivalen-logoistettuun T-paitaani. Eipä se ole tainnut päälläni ollakaan, sitten vuoden 2010, oltuani se päällä Oslossa, Telenor areenalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.