tiistai 7. huhtikuuta 2015

ESC 2015 ~ 14

EscTodayn kuvaisen artikkelin perusteella, Viennan viisujen areenavalmistelut ovat päässeet vauhtiinsa. Tosin, mitä artikkelin kuvia plarasin, ei sieltä mitään mainittavaa paljastunut.
http://esctoday.com/100094/eurovision-2015-venue-preparations-kick-off/9/

Itsessäni sen sijaan olen tullut huomanneeksi, etten juurikaan ole kuunnellut kauden viisuja. Italiaa lukuunottamatta ei vaan jotenkin tee mieli oleskella "Viennan seuralaisteni" seurassa, ihan vielä.

En myöskään mitenkään erityisemmällä syynillä ole (vieläkään!) Googlaillut linja-autojen tai potentiaalisten turistietappien aikatauluja, hinnastoa tms. Ei vaan jotenkin, ihan vielä, tee mieli. Mielummin oleskelen kaikessa rauhassa ja odottelen, saanko ja millaisella hämmingillä areenan liput haltuuni.

Käytännössä tämä kaikki tarkoittaa vain sitä, miten pahasti Oslon viisujen yhteydessä, paikan päällä takaiskuisena yllätyksenä tullut akkreni katoaminen kuin myös Malmön viisureissuuni liittyvä romahdus on jättänyt jälkensä kykyyni luottaa siihen, ettei aina tarvitsisi olla niin varuillaan. Voi vaan kuvitella, millainen tunnelataus purkautuu hetkellä, jolloin astelen Viennan areenaan sisälle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.