tiistai 31. maaliskuuta 2015

Eurovision # flashback ♥ EUROVISION SONG CONTEST

Tämä postaus ei ole sisällöllisesti mikään menneen muistelu-postaus, mutta on teemaltaan siinä määrin osuva, että näppäilin tunnisteikseen "flashback".

Eurovision Song Contest juhlii kuluvana vuonna 60. kauttaan ja sen merkeissä Lontoossa on tänä iltana erityinen juhlashow. Tapahtuma kyllä televisioidaan, muttei suorana. Ruotsin SVT näyttää sen jo tulevana lauantaina, meidän Suomen YLE  puolestaan "vasta" viikkoa myöhemmin, 11.4.

Arvatenkaan allekirjoittanut ei aio odotella YLEn tarjontaa vaan syynää lauantaina SVT:n lähetystä. Tavallaansa, niin sen pitää ollakin, kun tietää miten voimakas asema nimenomaan Ruotsin viisuilulla eli Melodifestivalenilla on ollut omassa viisuseurannassani, kaikki nämä vuodet.

Kaikki nämä tarkoittaen tarkalleen yli 30 vuotta! Siitä se viisuuntumiseni alkoi, kun Bucks Fizz voitti Euroviisut vuonna 1981.

Artistikattauksen kannalta, illan show olisi mielekkäämpi kokemus kuin mitä Vienna tarjoaa, mutta ei ny sentääs. Ei Eurovision-areenan atmosfääriä mikään juhlistamissessio voita. _Tässä_  BBC:n sivusto, jossa esitellään juhlashown artistit. Monia, monia nimiä kaipaisin seuraan, mutta kelpaa toki nämäkin; suurin osa artisteja, joista minulla on omia muistikuvia.

                          GONGRATS to ♥ Eurovision Song Contest, 60.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.