sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

ESC 2015 - 2. semifinaali ~> Ruotsi

Kieltämättä tämä nimenomainen on yksi ruotsipainoitteisen viisuseurantani iloja: ruotsalaisartisti, joka on minulle ja ruotsin kansalle jo vanha tuttu ja maassaan suosittu sellainen, saa tunnettavuuta muuallakin maailmaa. Vastaavaa odotan erityisesti Sarah Dawn Finerin kohdalle.

Tällä kaudella on Måns Zelmerlöwin vuoro tulla tunnetummaksi muuallakin kuin viisuharrastajien piireissä ja maansa yhtenä suosituimmista artisteista.

Project map-tekniikkaan perustuva esityksensä on siinä määrin poikkeava, että tiedä vaikka Ruotsi vie Viennassa viisuvoiton. Alla Viennassa ottamani valokuva:


                                         EUROVISION SONG CONTEST 2015 ~ Ruotsi


Måns ei ole suurimpiani, suosikkejani kuitenkin, joten olin erityisen ilahtunut vuonna 2008 hänen osanotostaan Diggiloo-konserttikiertueella, jolloin poppoon keikkaetappeihin kuului Haaparanta.
~ ~ RUOTSI flashback > Ruotsin asema viisuisessa maailmassani on jo niin moneen kertaan ollut esillä, että toteanpas vaan sen olleen varmastikin ihan odotettavissakin, että Oslossa ollessani kuljeksin Melodifestivalen-logoistetussa t-paidassani useammin kuin mukaan ottamassani Hanna Pakarista kannattaneessa paidassa. Olen juurikin se tyyppi siitä mainoksesta, jossa suomalaisvärein pukeutuneiden fanien seuraan tulee tyyppi sinikeltaisessa paidassaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.