sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

ESC 2015 - 2. semifinaali ~> Portugali

Portugali valitsi edustajakseen laulajattaren nimeltään Leonor Andrade. Kappaleensa "Há um mar que nos separa" vaikuttaa ensalkuun ihan lupaavalta viisulta, mutta jää sitten kuitenkin jotenkin jankkaamaan paikalleen. Ihan jees on kuitenkin parempi kuin ihan kauhee.

                                    EUROVISION SONG CONTEST 2015 ~ Portugali
Tässä tätä kirjoittaessani, tulin muistaneeksi pohtia mitenhän kävi Portugalin viisutyrkkynä olleelle Adeleide Ferreralle. Nähtävästikään ei ainakaan Portugalin finaaliin asti päätynyt. _Tässä_ on kuitenkin tyrkkybiisinsä [Youtube-audio]. Harmi, ettei siitä näyttäisi olevan LIVE-taltiointia, sillä olisihan se ollut kokemus sekin, nähdä vuoden 2015 viisutyrkkynä suuri suosikkinsa Euroviisuista vuonna 1985 eli _tämä_ [aiempi blogipostaukseni].
Tässä Viennan areenalla ottamani valokuva, Portugalin ollessa lavalla. Jos jotain, niin ainakin malliesimerkki siitä, millaisella valaistuspanostuksella Euroviisu-esityksiin paneudutaan.
~ ~ Portugali flashback > Portugalin osuus Oslon viisuissa vuonna 2010 tuo lähinnä mieleen kauniin balladin ja hienon mekon. Biisinsä kulusta tai melodiasta ei ole minäänlaista muistikuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.