sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

ESC 2015 - 1. semifinaali ~> Unkari

Vaikkakin on viisubiisejä, joihin tykästyy sellaisesti, että ne muistaa vuosikymmenienkin päästä, osa päätyen Euroviisujen ulkopuoliseen soitantaanikin, niin sitten kuitenkin. Minulle Euroviisut on lähinnä miljoonayleisöinen kavalkaadi mitä erilaisimpia kolmiminuuttisia. Pongaan seasta tykättävimmät biisit erityiskohteluuni, mutta pääsääntöisesti en palaa viisubiisin seuraan televisiolähetyksen jälkeen. Tästä syystä, en niin hirveästi reagoi siihen, millaisella tyrkyllä kukin maa viisuilee.

Sitä kuitenkin toivoo, että jokaisessa kolmiminuuttisessa olisi "se" jokin, joka kantaa pitämään mielenkiintoa yllä, edes sen kolmiminuuttisen ajan. Siksipä Unkari hyvä, eikö nämä "maailman rauhaa" plää pläät ole jo moneen kertaan nähtyjä, kysyn vaan?!

Omapa on makuni, mutta minun mielestäni Unkarin "Wars for nothing" on tylsistyttävässä unettavuudessaan jotain ihan kauheeta. Varsinkin, kun tietää, että finaalissaan olisi ollut viihdyttävimpiäkin tyrkkyjä. Mutta näillä mennään... zZz...

                                     EUROVISION SONG CONTEST 2015 ~ Unkari
~ ~ UNKARI flashback >  Unkari ei kisannut Oslossa, joten minulla ei ole maasta Oslon viisureissuista flashback-muistoa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.