sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

ESC 2015 - 1. semifinaali ~> Suomi

Suomen edustajan kohdalla en tarkoituksella linkitä videoa, jossa bändi esiintyy. Valitsin linkitysvideokseni tapauksen, jonka seurassa on mahdollisuus miettiä omaa suhtautumistaan. Onko biisi itsessään makuuni; jos ei ole, johtuuko biisistä vai artistista? Vaikuttaako suhtautumiseeni ja jos, niin missä määrin bändin jäsenten kehitysvammaisuus?

Ensisijainen mielipiteeni on, että suodatan kauden tyrkyt erittäin vahvasti siltä näkökantilta, etten ole Viennassa koko viikkoa. Käytännössä maat, jotka kisaavat tiistain 1. semissä eivätkä saa finaaliin passitusta, jäävät minulta kokematta, koska ovat kotimatkallaan samaan aikaan kun itse suuntaan Viennaan. Lähtökohtaisesti, mikään Suomen kanssa samassa 1. semissä kisaava maa ei herätä erityisempää mielenkiintoa, koska tiedostan mahdollisuuden, että missaan osuutensa, vaikka paikan päälle Viennaan reissaankin.

Toisekseen, "Aina mun pitää" on minun maussani lähempänä metakkamusaa, jonka seurassa en viihdy, olkoon kuka tahansa sen tulkitsijana. Mutta sitten taas, minun maussani on niinkin, että mielummin vietän minuutin, pari tai kolmeminuuttiseni Suomen poikien metakkabiisin kuin esim. Unkarin äärimmäisen tylsistyttävän "maailma pelastuu"-balladin seurassa. En pidä Suomen viisusta biisinä, mutta en silti yhdy kommentteihin, että se jotenkin hävettävän huono olisi. Mielummin lavalle aitoa sydänjuuristaan tulkittua punkkia kuin tekemällä tehtyä maailman rauhaa. Omapa on mielipiteeni.

                                    EUROVISION SONG CONTEST 2015 ~ Suomi
 
~ ~ SUOMI flashback >  Mielenkiintoni Suomen viisuiluun on laskenut samassa suhteessa, jossa olen "löytänyt" muiden maan karsintojen seurannan. Jokin, mikäköhän lie siinä on, ettei Suomen Euroviisut ole mun juttu, eikä ollut sitä vuosiin.
Oslossa Suomi kisasi 1. semin ensimmäisten joukossa, joten kerkesin nähdä esityksen, ennenkuin akkre-selkkaukselllisesta syystä poistuin areenalta kesken kaiken. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.