perjantai 6. helmikuuta 2015

Eurovision # flashback ~ Hero ♪ EUROVISION 2008

Joidenkin biisien kohdalla tulee mieleen termi "kuin autoon tehty". Tämä, Ruotsin edustusviisu vuodelta 2008 on kuin tehty autossa kailotettavaksi. On vaan jotenkin niin sellainen, etten montaa kertaa muista sen soineen, ettenkö olisi volyyminappulaan koskenut.

Charlotte ei ole suosikkiartistejani, mutta siinä määrin tuttu viisuympyröistä, että tulee toisinaan blogiaankin vilkaistua. Nykyään koen tiettyä ymmärryksen fiilistä sille, että Charlotte tiettävästi läpikävi avioeronsa ensiaskeleita paraikaa viisuedustajuus-tilanteensa kanssa. Muistan kyllä, millaista se on, kun elämässään on meneillään jotain suurta ja merkityksellistä ja kuinka se on vaan läpi vedettävä, vaikka kulisseissaan tapahtuu jotain muuta.

"Hero" on tämän kuin Mariah Careynkin kohdalla minun sydämessäni suomeksi selviytyjä, ei sankari. Kun vaihdattaa lyriikkaan Heron tilalle selviytyjän, ymmärtää, miksi sitkeä sissi tunnistaa teema-laulunsa.


 Tämä video löytyy Oslon bloginikin postauksistani ja silloisesta samaisesta syystä postaan sen nytkin; näyttääkseni millaista on viisuareenalla artistin esiintyessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.