lauantai 21. helmikuuta 2015

ESC 2015 ~ tyrkyt ~28

Tänään tälläisesti... eli paraikaa Ruotsin stream-linkissäni esiintyy illan ensimmäinen Ruotsin finaaliin valittu. En ole juurikaan ohjelmaa seurannut silmilläni, kylläkin sitä kuunnellen. Viime viikolla kisannut Mariette on niin voimakkaasti kauden ykköseni, että lähinnä erityisen erityisesti odotan ensi viikonloppua ja sitä, että SVT vapautaa viisufinaaliinsa valitut bannastaan ja Marietten biisi on Youtubattavissa.

Sekin on kyllä todettava, että jopas vaan ovatkin tosissaan turhake-semin koostaneet! Ihan järkyttävän mitäänsanomattomia tyrkkyjä. Erityisesti noteerasin balladin, josta luin kommentteja, että olisi kauden paras balladi tai jotain... ja vielä ja mitä. Artistin talentti ei kyllä ollenkaan vastannut biisin etua. Toki hän vaikuttaa osaavan laulaa, mutta nyt ei kyllä mennyt kuin Strömsössä. Voi vaan kuvitella, millainen biisi olisi ollut jonkun talenttisemman tulkitsemana.

Tässä tätä kirjoittaessani kuulen avoinna olevasta streamistä, että tänään Ruotsi valitsi finaaliinsa joikaavan hepun ja 16-vuotiaan Isan. Ihan sama minulle. Haluan, toivon ja rukoilen, että Mariette Hansson valitaan aikanaan Ruotsin viisuedustajaksi Viennaan.

Tänään on muitakin semejä ja finaaleitakn, mutta ei sellaisia, että jaksaisin seurata. Viisukuppilakin on taas niin tukossa, ettei pääse läpi edes ihan vaan muiden kommentteja lukeakseen. Luovutan ja luen huomenna illan semi/finaali-tulokset. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.