torstai 19. helmikuuta 2015

ESC 2015 ~ tyrkyt ~27

Ruotsin viime lauantaisessa semissä maansa finaaliin edennyt Mariette Hansson vetäisi sellaisella ylivoimalla kauden viisutykästymisieni ykköseksi, ettei jotenkin meinaa olla enää mielenkiintoa jäljellä oleviin semeihin. Itse asiassa, Marietten "Don`t stop believing" on ehdottomasti alltime-parhaimmistoa Melodifestivalenin- historiassa ylipäätänsäkään. Voi, miten tosissani odotankaan, että Ruotsi valitsisi hänet edustajakseen! Toisekseen odotan jäljellä olevien semien päättymistä siksikin, että finaaliin edenneet vapautuvat bannastaan ja ovat julkisesti soitettavissa.

Mutta, Melodifestivalen on mikä on enimmäkseensä aina ollut, <3 ja siksi sinnitellen seurailen ensi lauantain tyrkkyjä. Tänään niistä on julkaistu sekunttiset videonäytteet harjoituksista. Mitä äkkiseltään vilkaisin, ei erityisempää kommentoivaa. Mariette on kauden ehdoton ykköseni. Olen löytänyt kauden voittajasuosikkini.

Norja on julkaissut maaliskuisen finaalinsa biisityrkyt kokonaisuudessaan. Niitä voi kuunnella _tästä_  [NRK:n sivusto]. Itse en niiden seuraan tähän hätään hakeudu, koska kerkiäähän tuota lähempänä finaaliansakin.

Illan ehdottomasti mieleniintoa herättävin uutinen on se, että Portugalin tyrkkyjen mukana kisaa _hän_ [Flashback-postaukseni], suursuosikkini vuoden 1985 Euroviisuista.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.