maanantai 2. helmikuuta 2015

ESC 2015 ~ tyrkyt ~18

Malmön pettymyksen aiheuttama etääntyneisyyteni Melodifestivalenista vaikuttaa olleen varsin "tuhoisa". Ainakin siltä osin, etten enää meinaa muistaa miten homma tarkalleen ottaen etenee. Sen muistan, että jossain vaiheessa alkuviikkoa tyrkyt soitatetaan lehdistön edustajille ja nämä sitten raportoivat kuulemaansa. Tiedonnälkäisenä sitä haluaa kuulla, edes jotain siitä, mitä on tulossa.
  
Yksi traditionaalinen Melodifestivalen-informaation vakioseurantakohteeni on ollut Aftonbladetin 
_schlagerbloggen_ , mutta ainakaan tätä kirjoittaessa sitä ei ole tälle viisukaudelle päivitetty. Ootellaan...
  
Viikonlopun Melodifestivalen-semin suurin odotukseni kohdistuu siihen, millaisella biisillä Jessica Andersson palaa lavalle. Yleisölle biisit julkaistaan vasta lauantaina, suomen aikaa klo 15. Jos olisin paikan päällä Göteborgissa, pääsisin biisin seuraan jo perjantai-iltana, jolloin illan kenraaliharjoituksissa on läsnä maksanutta yleisöä. Eric Saade lienee viikon yks ja ainoa selkeä voittajasuosikki, ollen jokseenkin satavarmuudella toinen suoraan finaaliin päätyvistä.

Lauantain menussa on luvassa muutakin kuin Melodifestivalenia. Itse asiassa, viisuilijat tuntee tilanteen ns. super-lauantaina eli että on samana iltana useamman maan finaaleita ja semifinaalilähetyksiä. Muistelen, että jonain vuonna olisi ollut lähemmäksi 10 vai oliko peräti ylikin seurattavaa samalle illalle. Lauantain suhteen tulen olemaan seuranta-statuksessa sekä Melodfifestivalenin 1., mutta myös Islannin toisen semifinaalin  ja Tanskan finaalin suhteen. Hullun hommaa, mutta hauskaa sellaista. INGEN KONSTIGT ALLS!
Videolla viitataan v. 2009 Ruotsia edustaneeseen artistiin, jolla on taustallaan ansioitunut oopperalaulajattaren meriitti. Melodifestivalen-kauden startti tietää, että huushollimme viisuprimadonna heräilee eloon. Vuosina kauan sitten se tiesi, että lauantain lähetysten aikaan telkkarimme oli aina buukattu SVT:n Melodifestivalen-lähetyksen seurannalle. Nykyään silloinen telkkariterroristi seuraa lähetystä tietsikalla streamaten, eikä olkkarimme ei ole enää vuosiin ollut yhden naisen viisukatsomo. Ingen konstigt alls...  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.