sunnuntai 15. helmikuuta 2015

ESC 2015 - 2. semifinaali ~> Islanti

Islannin viisufinaalin taso oli ihan jees, kun ajattelee, että seitsemästä olisin Viennaan kelpuuttanut useammankin tapauksen. Nyt valituksi tullut oli balladi, kuten oli kanssaan loppumetreillä voitosta kamppaillutkin. Molemmat olivat hyvää parempia viisuballadeja, joten niin tai näin, olisin ollut äänestystulokseen erittäin tyytyväinen.

Islanti valitsi edustajakseen parikymppisen Marian, jolla on laulutalentti kohdallaan, mutta, mahtaakohan sitten kuitenkin laulaa äänijänteidensä rajoilla? Tätä akustisen version videoa katsellessa näkee kuinka laulaessaan ajoittain kaulansa pingottuu äärimmilleen. Mahtaisikohan Celine Dion näyttää samalta? En tiedä oikeaoppisesta laulamisesta mitään, kunhan vaan siinä mielessä noteerasin, että jos oikeassa olen, toivottavasti äänensä kestää. Viennassa on luvassa harjoituksia ja harjoituksia ennen varsinaista koetinkiveä eli lähetystä... .

                                      EUROVISION SONG CONTEST 2015 ~ Islanti

~ ~ Islanti flashback > Kuten se tämän blogin postauksista käy ilmikin, Islanti on viisumaista (Ruotsin jälkeen) yksi toistuvia suursuosikkejani. Syytä en osaa sanoa, koska sinänsä ei ole minkäänlaista kytkentää maahan.

Oslossa en muista, että viisubiisinsä olisi erityisen suosikkini ollut, mutta kun Islanti on minulle <3 , niin olihan se makeeta olla läsnä ja kanssaelää hetkeä, jossa maansa tunnetuimpia viisuartisteja eli Hera Björk edusti maataan.

Paikan päällä Oslon areenalla, Islanti oli Kreikan ohella selvästi areenalla olleiden suursuosikki. Ihmisten äärimmäinen mukanajemmaus oli tarttuvaa seurattavaa. Itsekin ihastuin siihen, millaisen valotykkishown Islanti tarjosi. Harmi, ettei lavatoteutuksen valovälkkeen hienous välittynyt telkkarin katsojille. Islanti 2010 oli ehdottomasti parempi LIVEnä kuin jollaisena se telkkarista välittyi:

 
Islanti 2010, harjoituksissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.