torstai 29. tammikuuta 2015

Yleistä pähkäilyä ~ 9

Viennan reissuni ei tule tarkoitus olla toisinto Oslosta sen suhteen, etten juuri muuta näkisi kuin areenan ja majoitusetappini. Tällä kertaa aion käyttää aikaa isäntäkaupungin nähtävyyksiin tutustumiseen. Tästä syystä mitä ilmeisemmin, ensimmäisekseni tulen hankkimaan paikallisen turistikortin, jolla pääsee huoletta julkisiin kulkuvälineisiin.


Sen sijaan, jos aikoisin lähinnä liikuskella areenaan ja sieltä majoituspaikkaani, mahtaisinkohan muuta kuin areenaliput liikkumiseeni tarvitakaan:

Tässä kun etsiskelin, josko löytyisi tarkennetumpi areenakartta katsomopaikoista, en löytänyt etsimääni, mutta jotain muuta:  Ylläolevan informaation, jonka mukaan kuulostaa siltä, että paikkalippuni areenalle luvallistaa ilmaisen? liikkumisen julkisissa kulkuvälineissä 2 tuntia ennen ja 6 tuntia tapahtuman päätyttyä. Hmm. Mielenkiintoista, vaikka muun liikuskeluaikeeni vuoksi, aion kyllä sen turistikortin hankkia.

Informaatio löytyi, kun kikkasin areenalippuja myyvän sivuston sivun kohtaa "venue details". Lieköhän tuo etu kulkea areenalipulla julkisissa  kulkuvälineissä koskee muita areenan konsertteja, eikä Eurovision Song Contestia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.