maanantai 26. tammikuuta 2015

Eurovision # flashback ~ Breathing ♪ MELODI GRAND PRIX 2010

... I`m still breathing, I`m still breathing... tekee mieli hokea, kun tajuaa, että viisuenkelit olivat puolellani ja arvotuttivat torstain 2. semiin Ruotsin, Norjan ja Islannin. En ole läsnä paikan päällä tiistain semissä, joten maat jotka kisaavat tiistain semissä, eivätkä päädy finaaliin, jäävät väistämättä viisuelämykseni ulkopuolelle. Se, että <3 maa kisaa torstain semissä varmistaa, etten missaa esitystä, vaikkei maa finaaliin pääsisikään. THANK GOD!!! 
Perinteisistä suosikkimaistani Tanska kylläkin kisaa 1.semissä, mutta mitä äkkiseltään tsekkasin tänään julkaistuja tyrkkyjään: _Tanskan finaalistit_, [YouTube-video] niin eipä Tanskan missaaminen mitenkään iso menetys vaikuttaisi olevan. Ainakaan joukossa ei ole samaa tykästymisefektiä aikaansaanutta, kuin jollainen oli Bryan Rice vuonna 2010.
Bryan Rice osui ja upposi heti ensitutustumisellaan ja on edelleenkin yksi Tanskan viisuhistorian alltime-suosikkejani, vaikkei maansa edustajaksi valituksi tullutkaan. Biisi oli aikanaan niin tiheässä YouTube-soitannassani, että ihan ansiolla voisin päivittää ansioluettelooni hallitsevani kohtalaisella varmuudella biisin lyriikan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.