torstai 15. tammikuuta 2015

Eurovision # flashback ~ I did it for love ♪ MELODIFESTIVALEN 2010

Jossain siinä hetkessä alkaa näkyä ratkaisun paikka, kun lukee suosikkiartistinsa viisutyrkyn olevan jonkinlainen jaloilleen nousemissessio; biisi siitä, kuinka jättää vaikeat vaiheensa taakseen. Jessica Andersson kuulostaa kisaavan tänä vuonna sellaisella balladilla, että ainakin oletussisällöllisesti on oleva viisukauden suursuosikkini.

Samaan tyyliin kuin oli kisatessaan v. 2010, jolloin palasi Melodifestivalen-lavalle ollen  suosikkiartistini aiempien vuosien näytöillään.Tuolloinen balladinsa " I did it for love" on yksi alltime-suosikeistani. Voisin todistaa suosikkiutensa syvyyden, jos tapanani olisi nauhoittaa itsekseni autolla ajamistani. Suosikkibiisinsä sanat voi todistetusti klaarata, vaikkei laulutalenttia olisikaan...
Biisityrkkynsä ei tullut valituksi Osloon, Ruotsin edustajaksi, mutta tietääkseni on artistin suurimpia hittejä ja taisipa olla vuotensa huippuhiteinkin, ellen ihan väärin muista.

Tietääkseni Jessica ei itsekseen keikkaile pohjoisessa osaa maataan, mutta sain tilaisuuteni kokea LIVE-laulantaansa elokuussa 2010, jolloin hän oli mukana "Diggiloo 2010"-poppoossa. Haaparannan Diggiloo-konsertti oli vähintäänkin mieleeni, koska moni ruotsalaissuosikkini mm. Jessica tarjosi LIVE-elämyksen ja ihan vaan ajomatkan päässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.