maanantai 5. tammikuuta 2015

Eurovision # flashback ~ Angel si ti ♪ EUROVISION 2010

Arvatenkin, tämä 60 viisutapauksen flashbackailuni olisi helpostikin yhtä ja ainoastaan Oslon nostalgiapostailua, mutta minkäs teet, kun oli ja on lopun elämääni yksi megaelämyksistäni, ikinä. Seikkailua arkisen elämäni tuolla puolen, sellaisesti ettei itsekään tunnistanut omaa elämäänsä todeksi.

Vaikka muutoin malttailisin Osloon liittyviä postauksia, niin tapaus Miro on kyllä ihan pakko päästää esiin. Bulgaria ei ollut, muistaakseni, mikään voittajasuosikki, mutta suuressa tsempityksessäni kuitenkin. Olin kaukana artistin faniudesta, mutta muistan silti syvän  kateuselementtisen fiiliksen pressikeskuksessa, jossa lehdistön ja muiden ei-faniakkretioitujen postilokeroissa oli hienot Miron delegaation jakamat ilmaispussit. Promomatskua ei faniakkrella saanut ja siitä olin kyllä tosissani katkera...!
Kerran sitten, istuskellessani pressikeskuksen sohva-alueella huomasin, että viereisellä sohvalla oli mainittu Miron promopussi, eikä sille vaikuttanut olevan omistajaa. Montakohan katsetta pussiin kohdistinkaan? Montakohan kertaa maltoin mieleni ja hampaita purren, mutta kuitenkin, annoin pussin olla. Istuin paikallani ja katselin screeniltä areenan harjoituksia, kenen lieneen jättämän Miro-pussin lojuessa kutsuvan HÄIRITSEVÄSTI viereisellä sohvalla. Ei minulla ollut pussille kummempaa käyttötarvetta, kunhan vaan koin sen olevan niin hieno, että ehdottomasti olisin halunnut sellaisen matkamuistokseni.
Allaolevalla videolla on Miron kakkossemin esityksensä, joka ei ole jäänyt muistiini niinkään siitä, ettäkö olisin ollut hurjan pettynyt, ettei päässyt finaaliin. Muistan Miron, kiitos paikalla olleen järjestysmiehen.
 
Miron esitys tuo mieleen muiston siitä, kuinka sen aikana ajauduin lyhytkestoiseen tottelemattomuusepisoodiin järjestysmiehen kanssa ja siksi esityksensä tsempitys meni jossain määrin pilalle. 
Kakkossemin istumapaikani oli etäällä, sekä lavasta kuin televisiokameroistakin, joten olihan se vähintäänkin yllätys, etten saanut heilutella mukanani ollutta Norjan lippua sellaisesti kuin fiiliksissäni halusin. Miron esiintyessä, takanani ollut järjestysmies kävi pariin otteeseen koputtamassa olkapäätäni heilutella lippua matalammalla.  Pariin otteseen siksi, etten fiiliksissäni heti ensimmäisestä varoituksesta totellut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.