tiistai 27. tammikuuta 2015

Euroviisuliput ~ 12

Aina joskus se unohtuu ja aina toistuen se toistuu; totuus, joka Euroviisujen yhteydessä on se, että kyse on ensisijaisesti ja nähtävästikin kaikkeisesti televisiolähetyksestä. Ei konserttitapahtumasta, jossa olisi tarkoitus erityisemmin huomioida areenalle hinkuvien asemaa.

Malmön järjestäjien ideointiin pakkoseisottaa kansaa, en edes ota puheeksi. Vaan eipä se Viennassakaan mitenkään näkymättä jää, missä mennään. Esimerkiksi, järjestäjien julkaiseman kuvan perusteella, lava on toki hieno ja uskon kyllä olevan jotain ylikaiken makeeta, telkkarista katsottuna. Vaan entäs se ihmiset, jotka maksaa lipustaan satasia, majoituksestaan toisen mokoman ja reissukuluistaan puhumattakaan. Mitä on Viennan lavan kuvista voinut päätellä, niin paikan päällä olevat katsomot tulevat jäämään enemmän tai vähemmän lavahärpäkkeiden taakse, tarkoittaen sitä, että näkyvyys lavalle on häiriintynyt, liekö miten mitätön...

Viennan järjestäjät ilmoittivat tänään, että ylihuomenna olisi myynnissä uusi satsi lippuja areenalle. Olen maksanut areenan lippuni fanipakettina, joten en ole enää lippuja shoppaamassa, mutta pidän silmällä Viennan lipunmyyntiä, koska kyttään tarkennetumpaa katsomokarttaa.   
_Eurovision 2015 2nd wave tickets go sale_ [EscToday:n artikkeli]. 
Omien lippujeni katsomosijainnista en kylläkään tiedä, mutta voi vaan toivoa, ettei paikkani ihan kammottavaksi osoittaudu. Olen ollut Melodifestivalenissa näkörajoitteisilla katsomopaikoilla, mutta ovat olleet ihan ok, vaikka oletuksellisesti olivatkin huonohkoa lavanäkymää tarjoavia. 
 
Se, mikä nyt iski erityisesti silmääni on informaatio, että lippuja tulisi myyntiin vielä toukokuussakin. Siis ja kukakohan kykenee toukokuussa enää buukkaamaan Viennasta ihmimillisen hintaista majoitusta?! Saati milläköhän hinnalla saa lentoja, jos on lentolippuaan ostamassa parin viikon varoitusajalla, ellei lyhemmälläkin. Minun mielestäni on kohtalaisen loukkaavaa mainita, että areenan lippuja saisi vielä toukokuussakin, koska eipä niiden hankintaan ole mahdollisuutta kuin harvoilla ja valituilla. Aina joskus tuntuu kuin järjestäjillä ei olisi ymmärrystä sille, että paikan päällä olevaa katsojaakin voisi ajatella, eikä vaan telkkarin äärellä olevia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.