perjantai 9. tammikuuta 2015

ESC 2015 - tyrkyt ~ 8

Voi toista, kun se ei elonmerkin hiventäkään saanut kotimaansa julkitulleesta viisukisaajien listasta, mutta Islannin vastaavaa lueskellessa oli pienisuuren sydänkohtauksen partaalla. _Islannin semifinalistit julkistettu_ [Viisukuppilan linkki]
Islannin julkaisemassa viisubiisi- &  artistilistassa on pari tuttua, joista toinen on maan viisukonkari Regina Ósk Óskarsdóttir. Viisuja seuranneelle hän on tuttu v. 2008 edustajuudestaan, jolloin duoili Eurobandin toisena osapuolena. Sitä, onko Reginan tämänkertainen tyrkky tykästyttävä jää nähtäväksi, mutta sellaisena pidin v. 2012 yritystään.
Mikäpäs sen ilahduttavampaa, kuin että suosikkiartistinsa palaa viisukarsintaan tyrkyllä, joka tykästyttää. Niitäkin artisteja on ollut, että biisin julkitultua huomaa, ettei tuorein tyrkkynsä ole kuin lähinnä turhake. Vuonna 2012 Reginan tyrkkybiisi oli rempseä ralli, mitäköhän tänä vuonna luvassa?
Yhden naisen sydänkohtausta pukkasi listan sukuniminen, kun hetken aikaa oletin sen tarkoittavan, että Helsingissä v. 2007 Islantia edustanut Eirikur olisi comebackaamassa maansa viisukarsintaan. Vaan sitten ttesin, että kyse toisesta Haukssonista. Jotenkin se on jännä miten, kun on paikan päälle menossa, niin sitä erityisesti toivoisi saavansa areenalle "seurakseen" tuttuja suosikkiartistejaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.