lauantai 24. tammikuuta 2015

ESC 2015 ~ tyrkyt ~ 14

Söngvakeppni Sjónvarpsins ei tänäkään vuonna onnistunut lunttaamatta. Äkkiä laskettuna 7. kausi, jolloin pidän silmällä Islannin viisukarsinnointia, mutta en edelleenkään osaa ominpäin kirjoittaa kisansa virallista nimeä. Mitäkös sitä muuta tähdellisempää viisuilija pakkasilmaisen lauantaiaamunsa täytteekseen touhuasikaan kuin plarata Islannin tyrkkyjä?!

The Kollega Juryn vuosien varrella vakiintunut työskentelymetodi on ollut puntaroida tyrkkyjä tilanteen mukaan: biisejä kuulematta, pätkäistyjen tai kokonaisten biisinäytteiden tai LIVE-toteutuksen perusteella. Islannin tarjonta on käsittelyssä EscTodayn biisinäyte-sivua hyödyntäen. Mainiosti, jokainen biisi on yhdellä ja samalla sivulla klikattavissa kuunteluun: http://esctoday.com/93930/iceland-songvakeppnin-2015-songs-released/

Tiettävästi, molemmista semeistä 3 saa passituksen finaaliin ja heidän lisäkseen vielä yksi ns. villi kortti. The Kollega Jury passittaisi jatkoon seuraavasti, esityksiä näkemättä: ehdottomasti finaaliin, miksei finaaliin, ei finaaliin.


1. SEMIFINAALI, 31.1.
Hinemoa - Þú leitar líka að mér
Björn and friends - Piltur go stúlka
Erna Hrönn Ólafsdóttir - Myrkrið hljótt
Friðrik Dór - Í síðasta skipti
Elín Sif Halldórsdóttir - Í kvöld
Stefanía Svavarsdóttir - Augnablik


2. SEMIFINAALI, 7.2.
Regína Ósk - Aldrei of seint
Bjarni Lárus Hall - Brotið gler
Sunday - Fjaðrir
Cadem - Fyrir alla
María Ólafsdóttir - Lítil skref
Haukur Heiðar Hauksson - Milljón augnablik


The Kollega Jury harkitsee isänmaansa islannistamista viisukauden ajaksi. Jos samaa listaa kotimaansa tyrkyistä tekisi, tätähän se enimmäkseen olisi... Omapa on makuni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.