tiistai 27. tammikuuta 2015

ESC 2015 - 2. semifinaali ~> Malta

Postausesittelen 2.semifinaalisssa kisaavat maat siinä järjestyksessä, jossa tulevat maissaan valituksi. Toisena vuoden viisumaista toimeenpiteen suoritti Malta.

Maltan finaali-iltana tähdellisemmän lauantaitouhun korvikkeeksi, streamauduin finaalin nettiseuraajiin ja täytyy sanoa, että yhteyslinkin taso on kyllä noussut siitä, millainen oli vuosia sitten. Se, ettei ymmärtänyt kieltä ei niinkään häirinnyt kuin se, miten linkkiyhteys vaikeni pitemmäksi aikaa mainoksien ajaksi.

Olisin laittanut kolikkoni likoon sen puolesta, että nunnien esitys voittaisi, vaan kappas vaan (ja onnekseni olin väärässä!). Sekä äänestänyt kansa, että viisihenkinen tuomaristo äänestivät kisan voittajaksi yhtä ja samaa. Maltaa edustaa parikymppinen Amber Bondin kappaleellaan "Warrior". Kappale ei ole Maltalta tutuksi tullutta herkkää balladia, vaan enenmmänkin power-sellainen, jossa kovaa ja korkeelta hipoo huutamista, ainakin Live-versiona.

                                          EUROVISION SONG CONTEST 2015 ~ MaltaAreenalla olleen näkökulmasta, Malta oli kyllä ehdottomasti yksi, jonka olisi toivonut finaaliin pääsevän. Olivat selvästi panostaneet eistyksen aikaiseen valaistus- ja muunlaiseen efektiin, kuitenkaan biisin itsensä ollen mitenkään huono tai tuirhake-osastoa. Tällaisen valokuvan nappasin 2. semifinaalin aikana:


~~ Malta  flashback >  Vuoden 2010 viisublogissani kommentoin kunkin maaesittelyn kohdalla yksittäistä suosikkiani maan viisuhistoriassa. Tällä kaudella flasbackailen edelliseen viisureissuuni. Samalla tulee postailtua valokuvia Oslon ajaltani.


Maltan kohdalla nostalgia-kuva on tyhjää täynnä, koska minulla ei ole kuvaa Maltan edustajasta lavalla. Tämä johtuen siitä, että maa kisasi Oslossa ensimmäisessä semissä; siinä samaisessa, josta lähdin kesken kaiken pois akkre-härdellin vuoksi. En ollut  Maltan esiintyessä enää areenalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.