tiistai 27. tammikuuta 2015

ESC 2015 - 1. semifinaali ~> Albania

Albania näyttäisi tyrkyttävän minulle tavaksi tullutta momenttiani käyttää kolmiminuuttinen areenan kattovalaistuksen tms. tsekkaamiseen. Muistelen, että Oslossa tätä roolia veti Belgia, jonka balladi oli niin tylsä, että viihdytin itseäni keskittymällä  tarkastelemaan Telenor areenan kattovalaistusta ja yleensäkin olemaan vaan siinä hetkessäni viisuareenalla, ilman että olisin lavan tapahtumaa seurannut.

Albania kuulostaa valinneen edustajakseen suuruutta haeskelevan balladin, mutta on kyllä ainakin minun maussani pelkkä plätty. Pyh! vaikka kuinka olisi talenttinen laulajatar, nimeltäänsä Elhaida Dani.


                                 EUROVISION SONG CONTEST 2015 ~ Albania
~~ Albania flashback >  Oslon Euroviisuissa Albania ikäänkuin hukkui elämääni suuremman happeningelämykseni melskeessä. Muistan paikan päälle lähtiessäni Albanian " It`s all about you"n  olleen yksi kauden suosikkejani, mutta jäi ensimmäisen semikokemukseni jalkoihin. Semiin, josta akkre-episodin myötä poistuin areenalta kesken lähetyksen. Albanian ollessa lavalla, olin joko shuttle bussissa kohti majoituspaikkaani tai perillä majoitushuoneessani.

Albania pääsi semistään finaaliin, joten olin seurassaan harjoituksissa (joihin akkretettuna pääsin) kuin myös tietysti varsinaisessa finaalissa.


En yleensä ottaen paljoakaan harrasta screenistä otettujen kuvien valokuvaamista, mutta Oslon finaalissa katsomopaikkani oli siinä määrin etäällä lavasta, että näin "paremmin" screeniä seuratessani. Euroviisuissa se luo omaa tunnelmaansa, kun voi toisaalta seurata kaikkea omin silmin LIVEnä ja toisaalta nähdä screenistä, mitä kuvamateriaalia näytetään maailmojen televisiokatsojille.
                                             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.